U večernjim satima 22.09.2016. godine upriličen je susret kandidata sa liste SDA za Općinsko vijeće i kandidata za načelnika sa mještanima na Pšeniku. Predstavljeni su osnovni pravci djelovanja SDA u narednom mandatnom periodu. Načelnik općine i zajednički kandidat SDA-SBB-S BiH g-din Edin Hozan je najavio nastavak pozitivne priče koja traje već tri mandata, te pozvao okupljene građane da podrže SDA kako su to činili i ranije.

Pobjedničke zastave SDA zaviorile su se i u Šibenici, na zajedničkom predizbornom skupu SDA-SBB. Predstavljene su pojedinačne liste ovih stranaka, te najavljen puni angažman na provedbi svih pozitivnih procesa koji će unapređivati životni ambijent svih građana Jajca. Izbornu platformu, uz aplauze i ovacije predstavio je Općinski načelnik Edin Hozan. Zatražio je podršku okupljenih građana, a da će im se odužiti gradnjom infrastrukture, unapređenjem poslovnog ambijenta i društvenog sektora. Najavio je izbornu pobjedu uz slogan U JEDINSTVU JE SNAGA!!!

sda_psenik sda_sibenica_1 sda_sibenica_2 sda_sibenica_3 sda_sibenica_4 sda_sibenica_5 sda_sibenica_6 sda_sibenica_8 sda_sibenica_9